Menu
Your Cart

Al-Quran

Koleksi pengajian sekitar ilmu berkaitan al-Quran. 

Al-Qur'an: Tafsir Dan Tadabbur
New Hot
Brand: Dr Shamsul Model: course
Sebagai satu-satunya mukjizat Rasulullah ﷺ yang kekal hingga ke akhir zaman, Al-Qur’an umpama lautan hikmah yang tiada bertepi. Buku Al-Qur’an: Tafsir dan Tadabbur memberikan inspirasi yang menarik terkait dengan wacana ilmu-ilmu Al-Qur’an. Di samping kandungan perbahasannya yang pelb..
RM150
Brand: Ustaz Muhadir Model: course
Kita dituntut untuk sentiasa berusaha dalam setiap urusan kehidupan. Sebagai Muslim, usaha dan ikhtiar bukanlah semata-mata kerja keras dan buah fikiran yang hebat. Namun, setiap usaha itu disandarkan kepada Allah dan diiringi dengan doa dan munajat yang ikhlas kepada-Nya. Doa dan zikir yang ti..
RM70
Brand: Ustaz Muhadir Model: course
Kelas ini menggunakan kitab PRAKTIKAL SOLAT SEMPURNA menghuraikan secara ringkas dan padat cara pelaksanaan solat, langkah demi langkah berdasarkan rukun-rukun solat yang telah digariskan para ulama dalam mazhab Syafi‘i.FOKUS KELAS INI:Pencerahan ringkas kepada beberapa persoalan khilafiah berk..
RM100
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.