Menu
Your Cart

Solat

1157 Persoalan Solat
New Hot
Brand: Ustaz Muhadir Model: course
Mengandungi 12 tajuk besar tentang solat antaranya: Solat orang sakit, Solat di dalam kenderaan, Solat berjemaah, Solat Jumaat, Solat Jamak dan Qasar, Solat Jenazah, Qadha’ solat, Solat-solat sunat dan Perkara-perkara khilafiah tentang solat. Kesemua 1,157 persoalan bukan sahaja diberi jawapan,..
RM250
195 PERKARA ASAS SOLAT
New Hot
Brand: Ustaz Hj Shukri Model: course
195 Perkara Asas Solat membahas tentang enam perkara asas pelaksanaan solat – syarat wajib, syarat sah, rukun dan syarat setiap rukun, sunat, makruh dan yang membatalkan solat. Daripada enam perkara ini, berdasarkan kitab Hidayah As-Sibyan, muncul pecahannya kepada lebih kurang 195 perkara yang menj..
RM100
Brand: Ustaz Muhadir Model: course
Solat sunat yang dilaksanakan secara berterusan adalah amalan yang sangat disukai Allah Ta‘ala. Pelbagai ganjaran disediakan untuk mereka yang melaziminya seperti rumah di dalam syurga, diampunkan dosa, dicukupkan rezeki dan lain-lain lagi. Kelas menerangkan fadhilat dan juga kaifiat atau ..
RM50
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.