Menu
Your Cart

Fekah

Koleksi pengajian berkisar tentang persoalan feqah

1157 Persoalan Solat
New Hot
Brand: Ustaz Muhadir Model: course
Mengandungi 12 tajuk besar tentang solat antaranya: Solat orang sakit, Solat di dalam kenderaan, Solat berjemaah, Solat Jumaat, Solat Jamak dan Qasar, Solat Jenazah, Qadha’ solat, Solat-solat sunat dan Perkara-perkara khilafiah tentang solat. Kesemua 1,157 persoalan bukan sahaja diberi jawapan,..
RM250
195 PERKARA ASAS SOLAT
New Hot
Brand: Ustaz Hj Shukri Model: course
195 Perkara Asas Solat membahas tentang enam perkara asas pelaksanaan solat – syarat wajib, syarat sah, rukun dan syarat setiap rukun, sunat, makruh dan yang membatalkan solat. Daripada enam perkara ini, berdasarkan kitab Hidayah As-Sibyan, muncul pecahannya kepada lebih kurang 195 perkara yang menj..
RM100
Brand: Ustaz Muhadir Model: course
Kelas ini menggunakan kitab Hidayatus Salikin Fi Suluki Maslakil Muttaqin, sebuah kitab turats susunan asal Syeikh Abdus Shamad al-Falimbani rahimahullah Taala, ulama yang tersohor dengan ketinggian ilmu agamanya sehingga tersebar ke seluruh pelosok Nusantara. Kitab ini dike..
RM250
Misbahuduja; Syarah Safinatun Naja
New Hot
Brand: Ustaz Muhadir Model: course
Syarah kitab Safinah an-Naja yang paling komprehensif dalam bahasa Melayu. MISHBAHUD DUJA SYARAH SAFINAH AN-NAJA ini merupakan edisi kemaskini daripada kitab SYARAH SAFINATUN NAJA, syarah kitab Safinatun Naja terbesar/terlengkap dalam bahasa Melayu.  Tajuk dan bab yang dibincangkan dalam kelas ..
RM140
Brand: Ustaz Muhadir Model: course
Kelas ini menggunakan kitab PRAKTIKAL SOLAT SEMPURNA menghuraikan secara ringkas dan padat cara pelaksanaan solat, langkah demi langkah berdasarkan rukun-rukun solat yang telah digariskan para ulama dalam mazhab Syafi‘i.FOKUS KELAS INI:Pencerahan ringkas kepada beberapa persoalan khilafiah berk..
RM100
Brand: Ustaz Muhadir Model: course
Kelas ini menjelaskan tentang bermula dengan pengertian, sejarah asal puasa, hukum-hakam, syarat-syarat, rukun-rukun, perkara-perkara sunat dan perkara-perkara yang membatalkan puasa. Turut dijelaskan golongan-golongan yang dibenarkan untuk berbuka atau tidak berpuasa dan denda serta fidyah yan..
RM80
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.